Termék kategória

Párhuzamos fényforrás

Párhuzamos fényforrás

Ultraibolya (látható) párhuzamos fényforrás a TOPTION gyár egy olyan közös fejlesztési egy hasonló külföldi speciális berendezések Alapítvány létrehozására

Product Details

Ha keres vegyi, biológiai, gyógyszeripari és élelmiszer párhuzamos fényforrás Kína párhuzamos fényforrás, xenon fényforrás, higany lámpa, xenon lámpa, látható párhuzamos fényforrás, párhuzamos uv könnyű forrás-gyártók, a beszállítók és a Preset, vagy párhuzamos ellenőrzése könnyű forrás testreszabási és szakmai szállító Kínában a desing, kérjük forduljon bizalommal Toption eszköz.

Ultraibolya (látható) párhuzamos fényforrás

Ultraibolya (látható) párhuzamos fényforrás TOPTION gyár egy olyan közös fejlesztési egy hasonló külföldi speciális berendezések Alapítvány létrehozására, annak előnye abban rejlik, hogy a speciális fényforrás biztosít nagy szilárdság, stabil, a fény, a helyek. Egyszerű művelet, egyedi design, megerősítése a hűtőt, léghűtéses mikro hordozható design, áramforrást és egyéb jelentős jellemzőinek stabilitását világító test lesz stabil és hatékony fényforrás, fotokémiai reakció, optikai laboratóriumi ellátás és egyéb helyek, a legjobb termékek, ugyanabban az időben, az TOPTION gyár a csak hazai K + F és gyártási gyár. (kizárólagos hazai termelés, a részleteket kérjük, forduljon a www.toption-china.com a)

Ultraibolya (látható) párhuzamos fényforrás többcélú, széles alkalmazkodóképesség, és a fény a hazai napenergia maximális termék mennyiségét, bel- és külföldön már több mint 300 laboratóriumok. Napelem tanulmányozása használható fotoelektromos válasz típusú készülék vizsgáló, felületi photovoltage spektroszkópia, biológiai fény, fotokatalitikus, felületi hiba analízis, UV besugárzás, UV szárítás, folyadékkristályos anyagok kutatási, UV Fotopolimerizáció segítségével, UV fluoreszcencia gerjesztés és egyéb tudományos kutatás területén. A rendszer lehet használt egyedül, kombinálva az elemzés, a különböző vizsgálati rendszerek is használható. A moduláris szerkezet-hoz beszerez vásárlók rugalmas konfigurációs lehetőségek. Nagy, megbízható tápegység elfogadja a rendszer. A cég gyártott különböző kiegészítőkkel besugárzás modell pontszerű fényforrással, párhuzamos fény, a rost termelés különböző lehet.

Előnyei és jellemzői a fotokémiai reakció készülék forrás

■High a solar alumínium ellipszoid alakú tükör tükröző, a tükör az alumínium anyag bélyegzéssel, belső felszíni típusok ellipszoid ellipszoid, tükör, miután gyémánt rotációs csiszoló, magas hőmérséklet vákuum film után a nagy hatékonyságú alakult, és az utolsó, látható fény reflexiós stabilitását több mint 95 %-os.

■Luminary mikro mozgatható berendezés, a készülék módosíthatja a könnyű test és az ellipszoid tükör mikro távolság, fókusz megváltoztatása visszavert fény, annak érdekében, hogy a különböző igények kielégítésére szolgálnak a különböző ügyfelek erős élességállítás.

■a doboz van csukott forrás nagy intenzitású fény kínálat tervezése, legalább csökkenteni lehet ózon kiadás, egy időben, mi, a nitrogén szeleppel, növelheti az ózon és a nitrogén reakció, hogy további szabályozására, ha a kibocsátás, az ózon.

■Adapter design egyedülálló fény, hogy a világító test különböző típusú erő kompatibilis a világító test tervez, ugyanakkor a közös piacon előírásai, kielégíti a vevő rugalmas megválasztása fogyóeszközök alternatívák.

■Supplies gazdaság: én növény, szimulált fény segítségével forrás világítás kellékek a legalacsonyabb az országban, a késő fotokatalitikus előállító készülék-bomlás szolgáltatja a legfontosabb.

Felülvizsgálata, a fenti funkciók, láthatjuk, hogy a gazdasági, a fenntartható, praktikus, hatékony, stabil, speciális termék a legnagyobb fényes folt, egyedi alkalmazások optika laboratóriumában rendkívül hatékony és stabil forrás-ellátás és -átalakítás, fotokémiai reakció, optikai képalkotó rendszer stb...

Műszaki adatok:

UV (látható) párhuzamos fényforrás TOP-XTM

Modell

A világító test típus

Világító test hatalma

TOP - X 300

Xenon lámpa

300W-OS

Mercury lámpa

300W-OS


TOP - X 500

Xenon lámpa

500W

Mercury lámpa

500W


Xenonlámpával higany

500W


TOP - X 1000

Xenon lámpa

1000 W-OS

Mercury lámpa

1000 W-OS


Xenonlámpával higany

1000 W-OS


Konfiguráció tartalmazza: egy világító test ellátási vezérlő készülék, nagy intenzitású fókuszáló eszköz,

hatékony forgalomba hűtőberendezés, egy világító test mozgását távolság beállítóberendezés!

Megjegyzés: a világító test tud osztozik fény alkalmazkodási eszköz!

rólunk:

TOPTION specializálódott gyártási és értékesítési fotokémiai üveg reaktor, UV üveg reaktor rendszer, xenon üveg reaktor, reaktor egyrétegű üveg, kétrétegű üveg reaktor, reaktor háromrétegű üveg, termosztatikus berendezések, ice készítő, Ultrahangos készülék, spray szárító levegő szárító, kivonás eszközt és így tovább.

8-yaeas tapasztalatokkal és után 8 év fejlesztés birtokol nyert a hazai és külföldi piaci részesedés növelése, és élvezték a jó hírnevét az iparág, termékeink számos egyetemi és tudományos kutatási létesítmények számos területen alkalmazzák.  A különféle berendezések, az igényeknek megfelelően is gyártunk. Úgy véljük, a minőség nem enged ön legyőz. TOPTION vállalat is custimezed különböző leírások, üveg reaktor rendszer, úgy véljük, "TOPTION" lesz a "legjobb megoldás".

Üdvözöljük a egyedi Design! Pls, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, Welcome!


Hot Tags: párhuzamos fényforrás, xenon fényforrás, higany lámpa, xenon lámpa, látható párhuzamos fényforrás, uv párhuzamos fényforrás, a kínai gyártók, gyári, szállítók, szállító Kínában, testreszabás, design, kémiai, biológiai, gyógyszerészeti, élelmiszer
Kapcsolódó termékek
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kína
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption készülék Co., Ltd. minden jog fenntartva.