Termék kategória

RE-5250A rotációs bepárló

RE-5250A rotációs bepárló

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények között, a forgó üveg állandó sebességű forgás segítségével

Product Details

Ha Ön keresi a kémiai, biológiai, gyógyszeripari és élelmiszer re-5250a rotációs párologtató Kína re-5250a Rotációs bepárlóban, ipari rotációs bepárlók, ipari Rotációs bepárlóban, 50l vákuumos, rotációs bepárló gyártók, szállítók és PRESET, vagy re-5250a Rotációs bepárlóban testreszabási ellenőrzése és desing a szakmai szállító Kínában, kérjük forduljon bizalommal Toption eszköz.

RE-5250 rotációs bepárló

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények között, a forgó üveg állandó sebességű forgás, a kialakulása nagy területet vékony, magas párolgás berendezések berendezések segítségével.

Rotációs bepárló elsősorban a gyógyszerészeti, kémiai és bio-gyógyszerészeti ipar koncentrációt, a kristályosodás, a szárítás, a szétválasztás és a helyreállítási szén felbomlása. Az elv: vákuum állapotban van, állandó hőmérsékletű fűtés, forgatni a palackok állandó forgatás, az anyag az oldalfal-formációban nagy területet vékony film, nagy párolgás. Solubilization által magas pohár kondenzátor vapor hűtés, helyreállítási gyűjtemény palackban nagyban javítja a hatékonyságát, a párolgás, különösen könnyű-hoz használ a magas hőmérsékletű változékonysága biológiai bomlása koncentrált, és tisztított.

Kulcs jellegét meghatározza

(1) a fogadó alkatrészek: külföldi speciális átviteli rendszer, ésszerű szerkezetét, tartós és gyakorlati bevezetését.

2. ellenőrzés, alkatrészek hőmérséklete: bevezetése külföldi speciális frekvenciaváltó, hőmérséklet-szabályozó rendszer, az eszköz pontos teljesítmény biztosítása érdekében.

3. a vízfürdő: egy importált rozsdamentes acél lemez, sajtolás, automatikus függőleges lift.

4. záró részek: a PTFE anyagból kiválasztott külföldi országokban különleges feldolgozási technológia fokozza, tömítő, korrózió-ellenállás és a kopásállóság.

5. a fő szerkezet: kiváló minőségű alumínium ötvözet és rozsdamentes acél, teljes és egy elfogadható teljesítményű berendezések javítása.

Modell

RE-5250

Fordulatszám (rpm)

3 ~ 120, digitális kijelző

Sebesség beállítása

Frekvencia-átalakítás

fürdő

Fűtő teljesítmény: 6kw/380v

RT ~ 99℃ (víz)

Rotációs üveg

50LBig peremes száj (¢inner100mm)

Üveg gyűjtemény

20Lflange száj,

PTFE lezáró szelep

Kondenzátor

Uram, vice dupla kondenzátor

Párolgási sebesség

≥ 5L/óra

Motor teljesítmény

250W-OS

Méret (mm)

1300 * 800 * 2300


Hot Tags: re-5250a Rotációs bepárlóban, ipari rotációs bepárlók, ipari Rotációs bepárlóban, 50l vákuumos, rotációs bepárló, Kína, gyártók, gyári, szállítók, szállító Kínában, testreszabás, design, kémiai, biológiai, gyógyszerészeti, élelmiszer
Kapcsolódó termékek
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kína
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption készülék Co., Ltd. minden jog fenntartva.