Termék kategória

RE-5205 rotációs bepárló

RE-5205 rotációs bepárló

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények

Product Details

Ha Ön keresi a kémiai, biológiai, gyógyszeripari és élelmiszer re-5205 Rotációs bepárlóban Kína re-5205 rotációs bepárlókészülékről, 5l rotációs párologtató-gyártók, a beszállítók és a Preset, vagy re-5205 Rotációs bepárlóban testreszabási ellenőrzése és desing a szakmai szállító Kínában, kérjük forduljon bizalommal Toption eszköz.

RE-5205 rotációs bepárló

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények között, a forgó üveg állandó sebességű forgás, a kialakulása nagy területet vékony, magas párolgás berendezések berendezések segítségével.

Rotációs bepárló elsősorban a gyógyszerészeti, kémiai és bio-gyógyszerészeti ipar koncentrációt, a kristályosodás, a szárítás, a szétválasztás és a helyreállítási szén felbomlása. Az elv: vákuum állapotban van, állandó hőmérsékletű fűtés, forgatni a palackok állandó forgatás, az anyag az oldalfal-formációban nagy területet vékony film, nagy párolgás. Solubilization által magas pohár kondenzátor vapor hűtés, helyreállítási gyűjtemény palackban nagyban javítja a hatékonyságát, a párolgás, különösen könnyű-hoz használ a magas hőmérsékletű változékonysága biológiai bomlása koncentrált, és tisztított.

Kulcs jellegét meghatározza

Új padló rotációs bepárló segítségével egy nagy kapacitású, nagy átmérőjű rotációs párologtató lombik, nőtt a párolgás területén a dekompressziós vízfürdő, oldalsó spin, fűtés oldalon, diffúziós vagy az oldat párolgása, a széles körű alkalmazások és a minta mérete koncentráció, szárítás, kitermelés, újrahasznosítás, vegyi, gyógyszeripari, élelmiszer-, környezetvédelmi, egyetemi kutatási laboratórium és ipari tömeggyártás ilyen jó felszerelés.

a műszaki paraméterek

Modell

RE-5205

Kikapcsolt üzemmód

Fürdő pan kézi kerék lift

A sebesség range(rpm)

0 ~ 130

Range(℃) hőmérséklet

(víz) RT ~ 98

Kondenzátor

Golyó átmérője, függőleges folyásirányú dupla szerpentin cső

Forgó üveg maximális capacity(L)

5

Maximális kapacitás gyűjteni bottles(L)

3

Motoros power(W)

2100

Hot Tags: re-5205 Rotációs bepárlóban, 5l Rotációs bepárlóban, kínai gyártók, gyári, szállítók, szállító Kínában, testreszabás, design, kémiai, biológiai, gyógyszerészeti, élelmiszer
Kapcsolódó termékek
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kína
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption készülék Co., Ltd. minden jog fenntartva.