Termék kategória

RE-52A rotációs bepárló

RE-52A rotációs bepárló

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények között, a forgó üveg állandó sebességű forgás segítségével

Product Details

Ha keres vegyi, biológiai, gyógyszeripari és élelmiszer re-52a Rotációs bepárlóban Kína re-52a Rotációs bepárlóban, rotációs, vékonyfilmes elpárologtató berendezés, rotációs, vékonyfilmes bepárló, kis rotációs bepárlók, 0,25 l Rotációs vákuum-bepárló gyártók, ajánlókat és PRESET vagy re-52a Rotációs bepárlóban testreszabási ellenőrzése és a szakmai szállító Kínában desing, kérjük forduljon bizalommal Toption eszköz.

RE-52A rotációs bepárló

RE-52A Rotációs bepárlóban leírása

Rotációs bepárló használatos a vákuum nyomás, állandó hőmérsékletű fűtési körülmények között, a forgó üveg állandó sebességű forgás, a kialakulása nagy területet vékony, magas párolgás berendezések berendezések segítségével.

Rotációs bepárló elsősorban a gyógyszerészeti, kémiai és bio-gyógyszerészeti ipar koncentrációt, a kristályosodás, a szárítás, a szétválasztás és a helyreállítási szén felbomlása. Az elv: vákuum állapotban van, állandó hőmérsékletű fűtés, forgatni a palackok állandó forgatás, az anyag az oldalfal-formációban nagy területet vékony film, nagy párolgás. Solubilization által magas pohár kondenzátor vapor hűtés, helyreállítási gyűjtemény palackban nagyban javítja a hatékonyságát, a párolgás, különösen könnyű-hoz használ a magas hőmérsékletű változékonysága biológiai bomlása koncentrált, és tisztított.

Kulcs jellegét meghatározza

Új padló rotációs bepárló segítségével egy nagy kapacitású, nagy átmérőjű rotációs párologtató lombik, nőtt a párolgás területén a dekompressziós vízfürdő, oldalsó spin, fűtés oldalon, diffúziós vagy az oldat párolgása, a széles körű alkalmazások és a minta mérete koncentráció, szárítás, kitermelés, újrahasznosítás, vegyi, gyógyszeripari, élelmiszer-, környezetvédelmi, egyetemi kutatási laboratórium és ipari tömeggyártás ilyen jó felszerelés.

Műszaki paraméterek

típus

RE-52A

Kikapcsolt üzemmód

Kézi kerék csavar lift

A sebesség range(rpm)

0-120

Range(℃) hőmérséklet

RT-100

Kondenzátor

Függőleges folyásirányú szöveg, dupla szerpentin cső

A kiskapacitású hideg csapda

Forgó üveg max kapacitás (L)

2

Max kapacitás gyűjtésére üveg (L)

2

Motor teljesítmény (W)

1060

Hot Tags: re-52a Rotációs bepárlóban, rotációs, vékonyfilmes elpárologtató berendezés, rotációs, vékonyfilmes bepárló, kis rotációs bepárlók 0,25 l Rotációs vákuum-bepárló, Kína, gyártók, gyári, szállítók, szállító Kínában, testreszabás, design, kémiai, biológiai, gyógyszerészeti, élelmiszer
Kapcsolódó termékek
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kína
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption készülék Co., Ltd. minden jog fenntartva.