Termék kategória

10L Spray szárító

10L Spray szárító

A szárítás, a lényeges folyadék, permetezés után nagy sebességgel az anyag felületének emelkedik jelentősen. A meleg levegő áramlás, 95 %-os ~ 98 %-a víz is elpárolgott, abban a pillanatban. Kitöltésekor a szárítás szükséges csak néhány másodpercig.

Product Details

Ha keres vegyi, biológiai, gyógyszeripari és élelmiszer 10l spray szárító Kína 10l spray szárító, centrifugális spray szárító, 10l tej spray szárító, centrifugális spray, szárítógép szárítóberendezés spray, spray, élelmiszer-ipari gyártók, a beszállítók és a Preset szárítás, vagy a 10l spray szárító testreszabási és desing a szakmai szállító Kínában, kérjük forduljon bizalommal Toption eszköz.

1. funkciók

1) nagy sebességgel a szárítás után a permetezés az anyag folyékony anyag felületének emelkedik jelentősen. A meleg levegő áramlás, 95 %-os ~ 98 %-a víz is elpárolgott, abban a pillanatban. Kitöltésekor a szárítás szükséges csak néhány másodpercig.

2) Ez különösen alkalmas a szárító hő-érzékeny anyagok. A végtermékek saját jó egységességét, mobilitás, oldó kapacitása. És a végtermék nagy a tisztaság és a jó minőség. A termelési eljárások egyszerűek és működtetését és vezérlését könnyen. A folyadék a nedvesség tartalom 40 ~ 60 %-át (a különleges anyagok tartalma elérheti a 90 % -át.) is szárított a por vagy részecske termékekké egyszer egy időben.

3) a szárítás után nincs szükség a lenyûgözõ és a válogatás, az eljárások a termelés csökkentése érdekében, és a termék tisztaság fokozására. A termék részecske átmérő, laza és víz tartalmát lehet beállítani a változó a művelet egy bizonyos alkalmazási feltétel. -A ' nagyon kényelmes a ki az ellenőrzés és irányítás.

2.Principle:

1) után leszűrjük és fűtött a levegő belép a levegő elosztó, tetején a szárító. A meleg levegő belép a szárító szobában spirál formában és egyenletesen. Halad át a nagy sebességű centrifugális permetezőgép a torony tetején, az anyag folyékony fog forogni, és az a rendkívül finom köd folyadék gyöngyöket szórni.

2) keresztül a nagyon rövid idő alatt a kapcsolatot a meleg levegő, az anyagok is szárított a végtermékbe. A végtermékek folyamatosan ürítik, a szárító torony alján és a ciklonok. A hulladék gázt ventilátor ürítik.

3.Application:

1) spray szárító használható egy széles, ahol a termelés egy szabadon folyó por minta szükség. Ez a technika sikeresen feldolgozott anyag a következő területeken:

Italok, ízek és színező, tej és tojástermékek, növény és növényi kivonatok, gyógyszerek, hő érzékeny anyagok, műanyagok, polimerek és gyanták, parfümök, kerámia és Advanced Materials, szappanok és mosószerek, vér, festékanyagok, étellel, ragasztók, oxidok, textil, csontok, fogak és fogat Amalgan és sokan mások.

2) a legtöbb megoldások és supernsions lehet szárított spray, biztosítva, hogy az eredményül kapott termék olyan anyag jellemzői.

3) népszerű területeken élelmiszer, biológia, anyag, gyógyszertár, Egyetem, és a K + F Intézet, stb, különösen a feldolgozás hőmérséklet-érzékeny anyagok, pl. por, mert anyag csak érintse levegő egy rövid pillanatra, úgy, hogy a hő nem lehetett elpusztítani az összetevő anyagok.

Műszaki paraméterek

Cikk

Egység

TP-S100

Max kapacitás

ml/h

10L/h

A beszívott levegő hőmérséklet-tartomány

50° C ~ 300° C-ON

A kilépő levegő hőmérséklet-tartomány

30° C ~ 150° C

Spray rendszer

/

Centrifugális fúvóka

Elektromos fűtési teljesítmény

kW

28

Hőenergia-forrás

/

Elektromos

Szárított por arány visszaállítása

%

≥98

Forgassa el a sebesség

rpm

22000

Spray-tálca átmérő

mm

80

Korong átmérő porlasztása

mm

80

Dimenzió

mm

2500 * 1600 * 2800

Maximális nedvességtartalom párolgás

Kg/h

10

Spray fej mód

/

Mechanikus hajtás


Hot Tags: 10l spray szárító, centrifugális spray szárító, 10l tej spray szárító, centrifugális spray, spray szárítóberendezés, szárítógép spray, élelmiszeripar, Kína, szárítás gyártók, gyári, szállítók, szállító Kínában, testreszabás, design, kémiai, biológiai, gyógyszerészeti, élelmiszer
Kapcsolódó termékek
Feedback
Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Kína
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption készülék Co., Ltd. minden jog fenntartva.